Skal du have en taxa i Silkeborg?

Hos Frederiks Taxi står vi klar til at assistere alle rejsende i og omkring Midtjyllands Lufthavn. Dette kan eksempelvis ske ved at ringe på 86661045.

Frederiks Taxi er et lille lokalt firma. Men vi har mange års erfaring med vores taxa kørsel i og omkring Silkeborg. Vores firma er lokaliseret ved Midtjyllands lufthavn, Karup. Det er derfor helt naturligt for os at køre Jer der lander i lufthavnen, videre på dagens færd. Vi har stor erfaring med vores taxa kørsel til at fra Silkeborg. Men vi kører naturligvis mange andre steder, såsom Herning, Karup og andre omkringliggende byer.

Lander du i Midtjyllands lufthavn og har brug for en taxa til at assistere dig, så ring til os på 86661045.

Har du planlagt en rejse og gerne vil afleveres ved Midtjyllands Lufthavn, eller hentes når du lander kan du med fordel også bestille på vores bookingformular.

Vi står altid klar i ankomsthallen for at tage imod dig eller dine gæster og bringer jer nemt og bekvemt til jeres udvalgte bestemmelsessted. Med baggrund i min fars forretning har både jeg og mine chauffører mere end 25 års solid taxa erfaring og derfor gode kendskaber til det midtjyske område.

Vi er klar ved telefonen 24 timer i døgnet, for at tage imod din bestilling i eller udenfor Silkeborg. Ring til os eller udfyld skema online og vi bekræfter via mail. Ud over almindelig taxa kørsel fra lufthavnen, kan du hos os bestille lufthavnstaxi til/fra Herning og Silkeborg. Læs mere under information.

 

Taxa Silkeborg - Priser

Skal vi afhente dig på din adresse i Silkeborg eller omegn 75 min. før dit fly letter?

Vores priser er yderst fair og vores service er altid i top. Vores priser er følgende:

1 person i vores taxa = 475,-

2 personer i vores taxa = 300,-

3 personer i vores taxa = 225,-

Skal du hentes fra lufthavnen står vi klar til dig i ankomsthallen og skiltet "Lufthavnstaxa Silkeborg". Så du kan næsten ikke misse :)

Ønsker du at foretage en bestilling skal du huske at sige at du ønsker en lufthavnstaxa.

Din taxa til eller fra Silkeborg står til rådighed allerede nu!

Lad os hente og bringe dig fra A til B.

Vi står til rådighed døgnet rundt, til din næste tur!

 

 

Book din taxa til eller fra Silkeborg direkte her